14 november

Nu har jag börjat komma igång med träningen på riktigt! fy så skönt känner jag bara!
Skrev att jag skulle på Affro med min kompis Emilia i torsdags men det var fullt så vi sprang i 30 minuter och körde crosstrainer i en kvart. Igår var jag och syrran på sats och jag sprang i 40 minuter och imorn ska vi iväg igen så jag ska försöka köra lika hårt som jag gjorde igår :) riktigt skönt efteråt, helt sjukt!
 
Klasskonserten börjar också närma sig så vi övar förfullt med vår klass, kom hem ifrån skolan idag vid halv 7, och imorgon blir det också att repa + måndag och tisdag nästa vecka, sen på onsdag smäller de ju ;)
Riktigt kul att hela klassen umgås förengångsskull, det blir ju gärna så att man blir i "gäng", att vissa umgås mer. Så himla kul att vara tillsammans allihop :) tror jag är viktigt!
 
Nu har jag och syrran tryckt i oss ägg och mandariner som kvällsmat, bra kombo va? ;)
 
Blir tidig i säng, ska upp och göra gympa-prov till morgonen och sen ska vi ha gemensam sång med några av Mauds sångelever, så tror att jag ska sjunga inför dem då :)
 
ha det så bra!

ett fint bildkollage av syrran <3


november

Nu börjar det verkligen bli kallt.
På något konstigt vis tycker jag faktiskt att det blir mysigare och mysigare, vilket jag tidigare aldrig har tyckt.
Är egentligen ingen höst/vinter människa. Men Karlstad är verkligen fint på hösten och vintern, så jag tycker det känns helt okej.
Skolan är också helt okej nu. Går faktiskt ganska så bra :) känns skönt!!
 
Jag gör faktiskt inte så mycket annars som är intressant att berätta för er.
Jag jobbar varannan helg, är i Munkfors varannan. Men mestadels är jag här i Karlstad.
Tränar när jag hinner osv :)
Ska till KMTI ikväll med min kompis Emilia (själv tränar jag på SATS, men hon har nån "biljett" så hon får ta med en kompis gratis engång) Så nu får jag följa med henne ikväll på Affro. Ska bli skitkul! :)
 
För er som missat så har jag och min klass klasskonsert den 21 November kl 19.00 på Sundsta. Så kom gärna och kolla, kostar ca 30kr. Hoppas att det ska bli lyckat! :)
 
ha det så bra.

RSS 2.0