Emilia och Johanna

 
Igår umgicks jag med min favorit Emilia. Var hemma hos henne i Lillerud (utanför kd) och åt mellanmål och bara myste! sen åkte vi hem hit till karlstad och åt kladdkaka, gjorde slingor på henne och sen la vi oss och sov. Världens mysigaste vän jag har. SÅ himla lycklig med den tjejen. <3
 
Nu har jag och syrran pluggat i 2 timmar. Ska se på tvn nu en stund och sen plugga igen. Naturkunskapsprov imorgon.. ingen vidare hit.. menmen :)
 
I helgen jobbar vi och på måndag åker vi hem till munkfors eftersom det är lov :)

hej.

Igår jobbade jag, 12.45 - 19.50, så jobbade övertid en timma ungefär.
Och det gick riktigt bra, jag hade jättekul, så idag känns det inte lika jobbigt att gå till jobbet som det gjorde igår.
Idag jobbar jag dock bara 4 timmar, 15.00 - 19.00 :)
Hade velat träna idag men nu på morgonen är jag alldeles för trött för det och ikväll kommer jag också vara för trött för det. Så får ta igen det under veckan istället.
 
Det var så sjukt mycke gäster på mcdonalds igår så kön gick ända utanför dörren! det var det sjukaste jag varit med om, men det kanske inte är så konstigt när det hade varit match vid LLA :)
-
-Jorden är rund för att det inte ska finnas några gränser-

oktober

hej.
 
Mitt liv känns surt just nu faktiskt, när jag som går i skola, dessutom i 2an som nog är det hårdaste året. Tänk vad skönt man tycker det är med helg då. Man är ju lika lycklig varje fredag!
(jag vet att jag låter töntig, deppig och allt där till. Men jag har min blogg för att jag ska få skriva av mig)
Jag ska jobba heeela helgen. Imorgon gör jag det längsta passet jag någonsin gjort, 11.45-19.00. Så till morgonen blir det ingen sovmorgon, och stress hela långa dagen. På söndag då, nej, då börjar jag 15.00-19.00. Då försvinner ju söndagen bort också. Jag kanske inte har rätten till att klaga som har ett hyfsat jobb och som får tjäna pengar även fast jag går i skola. Jag är jävligt tacksam för att jag får det, för att jag som studerande 17åring får jobba såpass mycket som jag gör och får en hyfsad lön.
Att stå i kassan tycker jag är jättekul och det är lagomt stressigt där. Det är den stress som jag kan hantera.
Men nu när jag ska stå i DT'n (ger ut mat till dem som kommer i bilen) det är nog det stressigaste stället man kan vara på, och där jag ska stå. Jag är så osäker på mig själv och jag vet inte om jag kan hantera den stress som behövs för att vara duktig just där. Vi får se hur det går under helgen, förhoppningsvis så har jag underbara medarbetare som kommer ge mig den hjälp jag behöver, för jag är såpass ny.
Men det ska nog gå, men en sån här kväll försöker man njuta av fredagskvällen, men kommer ändå att tänka på jobbet imorgon. Hur ska det gå? kommer det bli kul? svårt? osvosv..
-
Idag efter skolan tog jag en fika med mina underbaraste brudar, Emilia och Emilia!
På Wayne's Coffee.
 
Hösten har också kommit och jag tycker det är mysigt. Bara dax att leta vinterjacka så jag inte behöver frysa ihjäl. Helly Hansen jackan jag såååååå gärna ville ha är tyvärr slut överallt så jag får börja leta annan.
 

RSS 2.0