go vecka

denna vecka blir det inte mycke med lektioner, förutom imorgon då jag har omprov, men det fixar vi ;)
Imorgon ska jag på ansiktsbehandling, ska bli skönt för min hud det!
Imorgon natt är det natt-innebandy som jag funderar att åka och kolla på, det är vid badhuset vid sundsta. 
På onsdag kväll är det julkonsert på sundsta kl 19. Kostar nog en liten peng skulle jag tro, men kom och kolla på oss vetja! (ska vara med i kören)
på torsdag är det nog bara hejdå-mys med olika lärare och på fredag är det julavslutning. 
På söndag är det jobb och på måndag åker vi till Torsby och firar julafton där med mormor,morfar och kusiner etc.
På tisdag åker jag och syrran till Munkfors och firar jul där, sen stannar vi nog där en stor del av lovet skulle jag tro :)
 Hoppas ni får en mysig jul! puss o kram!

your hand fits in mine like it's made just for me.

One Direction – Little Things

saknar sommaren


6 december

Shit vad det går fort! Snart jul, och ett nytt år.
Jag vet att jag inte är så kreativ här på bloggen, men jag ska erkänna att jag har aldrig tid, verkligen inte varje dag, plus att det känns som att det bara blir tråkigt när jag skriver här, eftersom det inte handlar om så mycke förutom mig och min vardag. Men vissa kvällar vill jag bara in här och skriva av mig lite. Det får bli så tråkig som de bara kan bli om så är. Skisamma!
 
Vi har allafall haft klasskonsert, nu på hösten, jag och några kompisar har sjungit på soltorget här i Karlstad när det var skyltsöndag och igår hade vi terminsuppspel inför lärare och elever. För er som inte vet vad det är så går vi upp en och en inför ett visst antal lärare som spelar in vårt uppträdande, som sitter och skriver ner det dom hör osv.
Vår sånglärare sitter med också, varför dom gör såhär är för att dom sen ska sätta betyg på oss, hur vi utvecklats/utvecklas, och dom vill ta "hjälp" av andra sångpedagoger och höra vad dem säger också så dom tänker lika när dem sätter betyg på oss elever, så det är alltid lite pirrigt och man känner prestationsångest, men det gick bra, så jag får vara nöjd :)
 
Imorgon ska jag,syrran,Olivia,mamma och Stefan till Lisebergs julmarknad, ska bli riktigt mysigt! På lördag jobbar jag, så nästa helg åker jag äntligen hem till Munkfors igen :)

RSS 2.0